Łosoś w panierce kukurydzianej , pure z brokułów i ziemniaków z sałatką z koktajlowych pomidorów to kolejna propozycja szefa kuchni restauracji Kardamon. Potrawa idealna na niedzielny obiad.
Do wykonania potrawy potrzebne są: Filet świeżego łososia (ok 200g), pomarańcza, cytryna, sól morska, pieprz młotkowy, oliwa z oliwek, jajko, płatki kukurydziane, pomidory koktajlowe, ziemniaki, świeży brokuł, dwie szalotki i mąka do panierki.
Przepis na łososia w panierce kukurydzianej , puree z brokułów i ziemniaków z sałatką z koktajlowych pomidorów znajduje się w najnowszym Tygodniku Kętrzyńskim. Warto też odwiedzić restaurację Kardamon i zapoznać się z innymi propozycjami szefa kuchni.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz