Autorzy Kuchennych Rewolucji poszukują uczestników popularnego programu. - Tego typu pomoc może okazać się istotna dla jakiejś restauracji i pozwoli wyjść jej z impasu - zachęcają twórcy programu, którego twarzą jest Magda Gessler.
Rusza nowa edycja Kuchennych Rewolucji. W związku z tym poszukiwani są restauratorzy, którzy chcieliby dokonać zmian w swoim lokalu, poprawić PR restauracji, a przede wszystkim poradzić się znanej ekspertki, jak dobrze gotować i jeszcze lepiej zarządzać restauracją. Co ważne, udział w programie jest całkowicie bezpłatny, a nagrania odbywają się ścisłym w reżimie sanitarnym. Więcej można dowiedzieć się dzwoniąc pod numer telefonu 724 900 109 lub kontaktować się mailowo, na adres: [email protected].
Autorzy Kuchennych Rewolucji odwiedzili Kętrzyn w 2014 roku, kiedy Magda Gessler ""ocieplała - wnętrze, oczyszczała - atmosferę i chwaliła - kucharki" w Zajeździe po Zamkiem. Czy przeprowadzone przed laty rewolucje przyniosły oczekiwany efekt, można więc sprawdzić osobiście, choć w czasie obostrzeń związanych z pandemią, wyłącznie zamawiając dania na wynos... rm
Zdjęcie: W 2014 roku Magda Gessler odwiedziła Zajazd pod Zamkiem. Fot. kuchennerewolucje.tvn.pl
Kucharskie rewolucje20:33, 29.12.2020
Rewolucjonistka powinna odwiedzić lokalnego kucharza rewolucjoniste co to na zapieczu najmowanej stołówki knucia urządza. Pokazała by mu co to jest gust i smak.
ehhh20:52, 29.12.2020
Teraz chyba raczej to restauratorzy powinni zrobić rewolucje ;)
mieszkaniec21:03, 29.12.2020
Pewie chodzi o kucharza powiatowego Zbigniewa O.?
Ariel21:29, 29.12.2020
Moja stara nie umie gotować
Ariel13:31, 30.12.2020
Ja nie narzekam. łysy jak chcesz możesz się przekonać zapraszam na obiad bo u Ciebie chyba słabo żonka gotuje bo często widzę cateringi
Taka tradycja09:05, 30.12.2020
Tak,program niby darmowy a potem przez całe lata portret Pani Gesller stoi przed lokalem .Może to i komuś się podobuje ale czy smakuje.
kto to tam idzie i k11:03, 30.12.2020
baby weźcie sie w domu za gotowanie normalne a nie kupujcie chemii gesler
Ariel13:38, 30.12.2020
A jak Twoja stara gotuje słabiutko chyba bo jakoś chudziutki chodzisz ostatnimi czasy
0 0
Nie warto nawet wspominać pustaka. Dudni jak z kotla.
0 0
Bez przesady stołówka to nie restauracja, nie ten poziom. Geslerowa nawet tam by nie weszła.