Telewizja Polska wyemitowała kolejny odcinek programu „Okrasa łamie przepisy”. Tym razem znany kucharz zaprezentował swoje innowacyjne podejście kulinarne na terenie Wilczego Szańca.
W programie, który ukazał się na antenie TVP1 sobotnim, wczesnym popołudniem, Karol Okrasa przygotował „szmurkul”, czyli duszoną kapustę z cebulą, grzybami i marynowanymi udkami z kurczaka, „dzyndzałki” - pierogi z farszem z topinamburu i sera, w sosie z palonego masła, szałwii i orzechów oraz „plińce z pomoćką”, a więc placki ziemniaczane z pastą z twarogu i wędzonej ryby.
Program z Karolem Okrasą w Wilczym Szańcu można obejrzeć na stronie internetowej vod.tvp.pl. rm
Pracownik kętrzyńskiej firmy złapany na kradzieży
Premie Wigilijną sobie odbierali🤣
Stan
17:18, 2025-12-19
Pracownik kętrzyńskiej firmy złapany na kradzieży
Trzeba być skończonym *%#)!& by to zrobić
Pracoholik
12:11, 2025-12-19
Pracownik kętrzyńskiej firmy złapany na kradzieży
...no co? całe życie mu mówili "róbta co chceta" a nagrodą będzie "łódstok" no, zaczęło się dorosłe życie "życie na kredycie" a brak kasy to szok, a praca niesatysfakująca... no, a telewizor rządowy mówi że się należy to se wziął...
dziecko Ofsiaka...
07:21, 2025-12-19
Pracownik kętrzyńskiej firmy złapany na kradzieży
Masakra, dostał pracę i okrada pracodawcę. Podajcie dane żeby uprzedzić kolejnych pracodawców.
Mario
22:09, 2025-12-18
0 2
Dziękuję,kucharzę ale tego Pana przepisy ładnie smakują ale i drogo kosztują.Wolę danie cygańskie
jak da się wszystko co w domu ma się.Polecam sklep mięsny Pana Popowicza w którym można kupić
mięso z kością na zupę wymarzoną,tanio jak barsz a jak smakuje-palce lizać-Smacznego.
0 0
Tym co dali łapki w dół polecam bar mleczny,ale i tam dań nie docenią.