Zamknij

Co na niedzielę? Może wykwintna sałatka?

10:41, 13.03.2016
Skomentuj

Suszona wołowina, mango i pistacje to kolejna propozycja szefa kuchni restauracji Kardamon na pyszne danie.

 

Aby wykonać sałatkę potrzebny jest mix sałat (rukola, sałata lodowa, świeży szpinak), surowa polędwica wołowa, suszone pomidory, oliwa z oliwek, musztarda, świeży czosnek, sól morska, pieprz młotkowy, miód i mango.

Sposób przygotowania sałatki znajdziecie w Tygodniku Kętrzyńskim, ale warto też po prostu odwiedzić restaurację Kardamon. Miłej niedzieli!

red

 

Fot. Restauracja Kardamon

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%