Gościmy w Grodzkim Młynie, gdzie Joanna Myszkowska i Andrzej Rezanko opowiadają m.in. o młynarskich tradycjach z Polesia, maszynach z NRD i blogerce z Chicago, która używa mąki Młynomagu do swoich wyrobów kulinarnych.
Młynomag to rodzinna firma, produkująca mąkę już od od 21 lat! Co najważniejsze, jest to naturalna mąka, bez żadnych dodatków i tylko ze zbóż z Warmii i Mazur!
[WIDEO]41[/WIDEO]
&feature=youtu.be
HALINA18:45, 26.11.2016
0 0
Najlepsza mąka, też używam jej od 21 lat. Najpierw kupowałam ją bezpośrednio we młynie Później w sklepach w Reszlu a teraz udaje mi się kupić w Kętrzynie najczęściej w Magrze 18:45, 26.11.2016
o08:20, 27.11.2016
0 0
WSPANIALI LUDZIE 08:20, 27.11.2016
nokia20:37, 29.11.2016
0 0
to co zrobiła platforma wszystko padło i rozktadzione ,kto z PO to czyta > ty złodzieju!!!!!!!!!!! 20:37, 29.11.2016