Zamknij

Pomówmy o... jedynym młynie w powiecie kętrzyńskim. Zapraszamy do Grodzkiego Młyna.

17:16, 26.11.2016
Skomentuj

Gościmy w Grodzkim Młynie, gdzie Joanna Myszkowska i Andrzej Rezanko opowiadają m.in. o młynarskich tradycjach z Polesia, maszynach z NRD i blogerce z Chicago, która używa mąki Młynomagu do swoich wyrobów kulinarnych.

Młynomag to rodzinna firma, produkująca mąkę już od od 21 lat! Co najważniejsze, jest to naturalna mąka, bez żadnych dodatków i tylko ze zbóż z Warmii i Mazur!

[WIDEO]41[/WIDEO]

&feature=youtu.be

 

Zdjęcie: Joanna Myszkowska i Andrzej Rezanko. Fot. Robert Reszka

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(3)

HALINAHALINA

0 0

Najlepsza mąka, też używam jej od 21 lat. Najpierw kupowałam ją bezpośrednio we młynie Później w sklepach w Reszlu a teraz udaje mi się kupić w Kętrzynie najczęściej w Magrze 18:45, 26.11.2016

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

reo

oo

0 0

WSPANIALI LUDZIE 08:20, 27.11.2016

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

nokianokia

0 0

to co zrobiła platforma wszystko padło i rozktadzione ,kto z PO to czyta > ty złodzieju!!!!!!!!!!! 20:37, 29.11.2016

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

0%