A może sandacz? Przepis szefa kuchni restauracji Kardamon znajdziesz w Tygodniku Kętrzyńskim

A może sandacz? Przepis szefa kuchni restauracji Kardamon znajdziesz w Tygodniku Kętrzyńskim

Po krótkiej przerwie wracamy do rubryki „Gotuj z Szefem Kuchni Restauracji Kardamon”. W najnowszym wydaniu Tygodnika Kętrzyńskiego znajdziecie więc przepis na sandacza na parze z gotowanymi warzywami, pure z dyni i sosem chrzanowym. Do przyrządzenia tego dania potrzebny jest filet sandacza, świeże warzywa, sól, pieprz, sok z cytryny, wywar warzywny, świeży imbir, sok z limonki i dynia.

Jeżeli jednak nie macie ochoty na „stanie przy garach”, zawsze możecie odwiedzić restaurację Kardamon, która mieści się w kętrzyńskim ratuszu, przy Placu Piłsudskiego 1.

 

Szczegółowy przepis na sandacza znajdziecie w gazecie LOGO_RGB

Podobne artykuły
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *