Zamknij

Coś dobrego na niedzielę - pomysł na łososia szefa kuchni restauracji Kardamon

10:28, 24.04.2016
Skomentuj

Kolejna propozycja szefa kuchni restauracji Kardamon to Łosoś gotowany w winie podany z ryżem basmati, grillowanymi warzywami i sosem holenderskim. Do przygotowania potrawy potrzebny jest filet z łososia, ryż basmati, papryka słodka, pieczarki, cukinia, sól, pieprz, cytryna, pomarańcza, białe wytrawne wino, a także 4 żółtka, łyżka soku z cytryny i masło.

Przepis na łososia znajdziecie w Tygodniku Kętrzyńskim, ale warto też po prostu odwiedzić restaurację Kardamon.

red

 

Fot. Restauracja Kardamon

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(1)

mariuszmariusz

0 0

17:40, 29.06.2016

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

reo
0%