Zamknij

A może sandacz? Przepis szefa kuchni restauracji Kardamon znajdziesz w Tygodniku Kętrzyńskim

09:15, 28.01.2016 Aktualizacja: 09:19, 28.01.2016
Skomentuj

Po krótkiej przerwie wracamy do rubryki "Gotuj z Szefem Kuchni Restauracji Kardamon". W najnowszym wydaniu Tygodnika Kętrzyńskiego znajdziecie więc przepis na sandacza na parze z gotowanymi warzywami, pure z dyni i sosem chrzanowym. Do przyrządzenia tego dania potrzebny jest filet sandacza, świeże warzywa, sól, pieprz, sok z cytryny, wywar warzywny, świeży imbir, sok z limonki i dynia.

Jeżeli jednak nie macie ochoty na "stanie przy garach", zawsze możecie odwiedzić restaurację Kardamon, która mieści się w kętrzyńskim ratuszu, przy Placu Piłsudskiego 1.

 

Szczegółowy przepis na sandacza znajdziecie w gazecie

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%